Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Furnizorul dumneavoastra de saci PP

Misiunea noastra este de a furniza solutii de ambalare de cea mai buna calitate si servicii care sa satisfaca dorintele clientilor nostrii, astfel incat acestia sa isi poata desfasura activitatea in siguranta.

Viziunea noastra este sa investim continu in angajatii nostrii, in dezvoltarea capacitatilor si tehnologiilor de productie, astfel incat sa ne mentinem reputatia si increderea castigata, aceea de a oferi calitate produselor noastre si servicii ireprosabile clientuilor si partenerilor.

Suntem producator de saci pp mari, de polipropilena - rafie, tip big bags 100 % reciclabili.

SACII PP sunt fabricati din tesatura de polipropilena, la o varietate de diferite dimensiuni, de umplere, de descarcare si de ridicare. Cu o capacitate de la 500kg la 2000kg, sacii pp Big-Bags din polipropilena sunt un mod ideal de ambalare care evita excesiv manipularea manuala a 25kg sau 50kg de produs.

Tinand cont de faptul ca produsele vrac sunt de diferite categorii ne-am adaptat la acestea oferind diferite tipuri de saci pp, in functie de necesitatile clientilor. Prin urmare, numele de containere flexibile, sub denumirea carora sacii pp mai sunt cunoscuti pe piata, nu este deloc intamplatoare, acestia dand posibilitatea incarcarii, descarcarii si manipularii facile a produselor.

Contacteaza-ne

SC VAL INDUSTRY SRL

Adresa: Str. Pacii nr. 5, Slatina, jud Olt
Tel/Fax: 0249.411.021
Mobil: 0744.362.755
Email: contact@saci-pp.ro
Web: www.saci-pp.ro

Atuurile noastre

  • Calitate superioara
  • Preturi avantajoase
  • Flexibilitate in productie
  • Termene de livrare rapide