Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Consultanta alegere saci PP

Asiguram consultanta pentru a beneficia de saci pp (polipropilena – rafie) tip big bag de care aveti nevoie, in functie de specificul activitatii dvs; va oferim cea mai buna solutie legata de ambalarea, depozitarea sau transportul marfurilor in deplina siguranta si cu costuri reduse.

Livrarea produselor in BIG BAG genereaza costuri mici, reduce numarul de manipulari si asigura o mai mare securitate a acestora in timpul transportului si depozitarii.

Principalele utilizari ale sacilor pp: Ingrasaminte - Produse chimice - Nisip - Pulberi metalice - Materiale Plastice - Ciment - Coloranti - Detergenti - Carbune - Pesticide - Sare - Seminte - Zahar - Faina - Cafea - Nuci - Cartofi - Lana etc

Sacii pp tip Big Bag, odata incarcati nu necesita o alta ambalare ulterioara; sunt proiectati pentru a fi ridicati cu ajutorul chingilor (manerelor) de partea superioara.

Pentru a beneficia de saci pp tip big bag tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati. Odata contactul stabilit, in functie de specificul activitatii dvs, ne vor asigura ca veti primi cea mai buna solutie legata de ambalare.

Contacteaza-ne

SC VAL INDUSTRY SRL

Adresa: Str. Pacii nr. 5, Slatina, jud Olt
Tel/Fax: 0249.411.021
Mobil: 0744.362.755
Email: contact@saci-pp.ro
Web: www.saci-pp.ro